Verloskunde

 

 

 

 

WKZ Geboortecentrum

Wil jij volledige en veilige zorg voor jou en je toekomstige kindje? Dan ben je bij het Geboortecentrum van het Wilhelmina Kinderziekenhuis aan het juiste adres. Met óf zonder medische indicatie: je bent van harte welkom! We vertellen je alles wat je wilt weten over zwanger worden, zwanger zijn, bevallen en de periode na de geboorte. In het WKZ Geboortecentrum krijg je alle deskundige hulp en advies die je nodig hebt.

 

Verloskundig spreekuur bij jou in de buurt
Het WKZ Geboortecentrum is één van de tien centra in Nederland waarin alle voorzieningen rondom zwangerschap, bevallen en kindzorg bij elkaar zijn gebracht. We werken samen met jouw eigen verloskundige die werkzaam is in het WKZ Geboortecentrum. Daardoor kun je gewoon op controle bij een praktijk bij jou in de buurt, ook in Overvecht.

De verloskundigen van het WKZ Geboortecentrum hebben iedere dag spreekuur in Gezondheidscentrum Overvecht.

 

Afspraak maken

Wil je je aanmelden? Bel dan naar 088-7554010 (iedere werkdag bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur) of meld je aan via het online inschrijfformulier.

 

Meer weten?

Kijk dan op de website van het WKZ Geboortecentrum.

 

 

Contact

Telefoon Huisarts 0302616072
 

Gezondheidscentrum Overvecht

Amazonedreef 41-47
3563 CA Utrecht
Telefoon:
Huisarts 0302616072
Routebeschrijving >

Thuisarts

Thuisarts.nl geeft informatie over gezondheid en ziekten. 

Verwijswijzer Utrecht

Op verwijswijzer.nl kunt u voor veel aanvragen van voorzieningen en hulpmiddelen terecht.

Toegankelijk Utrecht

ToegankelijkUtrecht.nl geeft u informatie over de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van openbare gebouwen in Utrecht.