Buurtzorg

Al van Buurtzorg gehoord?

Bij ziekte en ouderdom met goede zorg thuis zelfstandig blijven wonen? Dat kan, met verzorging en verpleging van Buurtzorg.

Ziek zijn en ouder worden gaat vaak gepaard met handicaps en beperkingen. Dat wat u gewoon was iedere dag te doen, gaat opeens moeilijk en lukt soms helemaal niet meer. Het heeft al met al grote consequenties voor u in het dagelijks leven. Buurtzorg helpt u hier mee om te gaan en helpt u bij het zoeken naar oplossingen.

Buurtzorg is een landelijke thuiszorgorganisatie die u en uw omgeving centraal stelt. Buurtzorg heeft hoogopgeleide medewerkers in dienst die samen met u en uw omgeving onderzoeken wat nu nodig is, maar ook houden ze rekening met veranderingen in de toekomst. Buurtzorg begeleidt u bij uw herstel of tijdens het ziekteproces. Wij bieden verzorging en verpleging thuis. Buurtzorgmedewerkers helpen u bijvoorbeeld met het wassen, klaarzetten en geven van medicijnen en het aan- en uitkleden. Ook verrichten zij handelingen op verzoek van uw behandelend (huis)arts of specialist zoals insuline spuiten, het verzorgen van wonden, het geven van injecties of het bestrijden van pijn.

Team Overvecht
In Overvecht is in februari 2012 een enthousiast team gestart van vijf verpleegkundigen.
Zij zijn zeven dagen in de week bereikbaar op: 06-53643505, u krijgt direct een wijkverpleegkundige aan de lijn.

U heeft geen verwijzing nodig van een (huis)arts. Wel zullen wij samen met u, uw wensen bespreken en zo nodig uw (huis)arts vragen voor extra informatie. Daarnaast regelen wij voor u een indicatie bij de CIZ. (deze heeft u nodig om zorg te kunnen krijgen thuis)

 

Buurtzorg Nederland ook via info@buurtzorgnederland.com

 

 

 

 

 

Contact

Telefoon Huisarts 0302616072
 

Gezondheidscentrum Overvecht

Amazonedreef 41-47
3563 CA Utrecht
Telefoon:
Huisarts 0302616072
Routebeschrijving >

Thuisarts

Thuisarts.nl geeft informatie over gezondheid en ziekten. 

Verwijswijzer Utrecht

Op verwijswijzer.nl kunt u voor veel aanvragen van voorzieningen en hulpmiddelen terecht.

Toegankelijk Utrecht

ToegankelijkUtrecht.nl geeft u informatie over de bereikbaarheid, toegankelijkheid en bruikbaarheid van openbare gebouwen in Utrecht.